Beoordelingen van Nello's PizzaArt Woerden

Recente recensies van Nello's PizzaArt Woerden

5 sterren na 152 reviews

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Lekkerste eten ooit aldus mijn zoon van 5

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza's met echte Italiaanse smaak. Dit keer besteld voor verjaardag van onze zoon. Zeer attent dat er gebeld werd om te vragen of alles naar wens was!

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pizza. Ook leuke verrassing: broodje met kruidenboter vooraf. Was zelfs eerder dan verwachte bezorgtijd! Voor herhaling vatbaar.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppers! Was weer erg lekker

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was kennelijk een drukke avond. Anders altijd goed, nu half uur later dan doorgegeven en helaas koud. Gelukkig hadden we de oven nog ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sta volta andata male. Ordinato a 17:30 poi arrivato l'email col indicazione 18:30. Alla fine arrivate alle ore 18:50. Sarebbe meglio che fai sapere prima che arriva in ritardo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, niks aan toe te voegen

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizzas en super snel bezorgd!

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en echt handig dat je telkens een status update van de voortgang van de bezorging krijgt.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpel de lekkerste pizza’s van Woerden

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza Funghi en Risotto

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, en ook nog warm ondanks het koude weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was zoals altijd verrukkelijk!! Helaas was de tiramisu te vloeibaar en de koek te hard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's... De beste in Woerden en omstreken...

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de lekkerste pizza's, bestel hier echt te vaak haha.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, goed belegd en genoeg keuze. Bezorgtijd klopt niet altijd met wat wordt aangegeven, maar de melding dat ze onderweg zijn is fijn!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere hawai pizza

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en snel en warm bezorgd! Grazie!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's smaakte prima, alleen jammer dat de bodem zo slap en dun is dat je de pizza niet zo uit de hand kan eten. Als dat verbetert zijn ze 5 sterren waard.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle 4 de pizza's waren te hard gebakken en hadden teveel zwarte stukken. Dat waren we niet gewend. We vonden het genant tegenover onze gasten.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en vriendelijk. Smaak zoals altijd heerlijk, alleen was een deel van de korst zwart en ook een deel van de bodem van 1 van de pizza’s.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem was lekker, evenals het beleg. Helaas wel heel karig belegd, op de ene pizza bijvoorbeeld helemaal geen gorgonzola, op de andere 2 toefjes. Bezorgtijd is per 10 minuten te kiezen, maar vervolgens kwamen ze 20 minuten later, dan zou ik de keuzetijd niet per 10 minuten aanbieden (tip)

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Margarita was perfect maar de andere pizza met salami was de korst rondom zwart. Dat was jammer want dat moesten we eraf halen.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s! Jammer dat de basilicum op 1 pizza ontbrak.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en keurig op tijd👍

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg vriendelijk personeel, en de pizza's waren enorm goed

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zoals altijd heerlijke pizza

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s & tiramisu perfect!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

All was really good.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende pizza. Zoals je ze kent van 'op vakantie'

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, heerlijke pizza's en cannoli

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke knapperige bodem. Verhouding beleg goed. Handig dat de pizza voorgesneden is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goede temperatuur en absoluut goede pizza's. We hadden een speciale allergie en daar werd ter controle voor teruggebeld, dus topservice. Eigenlijk gek dat mensen nog bij NY pizza of Dominos bestellen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Nello’s Pizza’s zijn top. Met iefde gemaakt door een Italiaan die weet wat hij maakt

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekende bezorging en kwaliteit!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Ook op precies het aangegeven tijdstip bezorgd, echt super.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Come sempre.. Una pizza come si deve fare

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Lekker deeg en goed belegd. Snel bezorgd ook.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd netjes geleverd op de door ons geselecteerde tijdstip. De pizza en pasta smaakten erg goed en waren nog heet. Een aanrader dus!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke bestelling zijn we onder de indruk van de heerlijk pizza's! Goede producten en perfect gebakken, absolute aanrader

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten !!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd! En uiteraard heerlijk gegeten!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja, deze mensen kunnen koken. Bezorging ook niks mis mee, ik ben heel enthousiast!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijswaliteit qua smaak en hoeveelheid was weer uitstekend. Bezorging vriendelijk maar deze keer heeft de rit lijkt het wat langer geduurd waardoor de bestelling helaas min of meer koud was. Nogmaals aan de smaak niets aan te merken, blijft een aanrader!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur op pizza moeten wachten. Pizza was papperig en door de bezorging zaten alle ingrediënten op 1 helft en in de doos. Niet lekker. Tiramisu was wel heel lekker. Als het te druk is kunnen ze beter geen bestellingen meer aannemen. Vorige keer was veel beter.

Reactie van Nello's PizzaArt:Beste klant Het spijt me voor u en voor alle klanten die deze week lang hebben gewacht, helaas hebben de sneeuw en het ijs veel overlast voor mij veroorzaakt, u hebt jongens en ook klanten. de jongens lopen het risico uitglijden en om deze reden dat ze zijn gegaan heel langzaam in leveringen, als gevolg van de lockdown alle klanten bestellen op dezelfde tijdstippen en ik kan alleen sluiten de pizzeria om 7:30 het spijt me dat je een pizza met het product allemaal aan de ene kant en het is om deze reden dat ik u uitnodigen om terug te bellen voor een gratis vegetarische pizza. Sorry

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld van deze super pizza's. Bestelling kwam door de drukte iets later dan verwacht, maar hier werd netjes over gebeld. Absolute aanrader!

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de gevraagde extra ingrediënten er niet op zaten. Voor de rest, TOP!

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt zoals in Italië, geweldige smaak én kwaliteit! Als je pizza wilt eten, doe het dan goed🍕

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met een goede krokante bodem. Op tijd en netjes geleverd.

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zijn prima. Vooral de keuze om halve/ hele pizza’s te bestellen en daarbij volwaardige pizza’s te krijgen, is een extra ster waardig. Je kunt in slots van een kwartier bestellen. Wij bestelden onze pizza’s om 18.00 uur. Deze arriveerden om 17.45 uur en dan ook niet helemaal warm meer. Jammer want de smaak was verder goed.

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank en sorry

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren erg lekker van smaak, helaas waren ze lauw bij bezorging. Kreeg om 18.24 een mail dat ze onderweg waren maar ze werden pas om 18.47 afgeleverd. Toen de pizza’s nog maar in de oven opgewarmd.

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank en sorry

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top pizza. Krokante en dunne bodem en fantastische smaak. Alsof je in italie bent.

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de pizza's was fantastisch de ingrediënten ook maar alles was koud, niet afgekoeld maar koud. dat is enorm zonde van zulk lekker eten. ook was het eten een half uur later als beloofd dus wij hebben het idee dat het eten al lang klaar is geweest en dat het niet direct gebracht is. echt enorm zonde. gr saskia

Reactie van Nello's PizzaArt:Ik smeek uw gratie voor de disage

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en weer erg lekker.

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke echte Italiaanse pizza met goede smaak en voortreffelijke dunne bodem 👍😋😋

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooie pizza’s en superlekker. Echte aanrader en ook nog eens netjes op de afgesproken tijd klaar. Top!

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met goede kwaliteit ingrediënten!

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Super smaakvolle pizza’s! Wordt ook altijd netjes op tijd bezorgd!

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's met dun krokant bodem en de "cannolo" was ook een lekkere afsluiting

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben erg blij met de kwaliteit van de pizza’s en pasta’s. De pizza gekookte ham, veel beter wordt het niet

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste keer bij Nello en we gaan hier zeker vaker bestellen! Lekkere pizza’s, snel én op tijd bezorgd, goede kruidenboter bij de broodjes..., wij hebben heerlijk gegeten! Grazie, Nello’s Pizza Art!

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat aan de late kant, maar wel erg lekker.

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We probeerden 2 pizza’s. Beide waren lekker. Goed belegd.

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima aflevering en precies op tijd. Pizza's smaakten erg lekker. Dun en krokant zoals we ze uit Napoli kennen.

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s...!!!

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk dank

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere pizza’s en zeer fijne service

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza had weinig smaak. Hij was flauw en weinig vulling. Calzone was lauw en vulling viel tegen.

Reactie van Nello's PizzaArt:Hartelijk bedankt voor uw feedback. Ik merk dat u erg veel van de italiaanse keuken afweet. Wij gaan er op letten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima calzone, snelle bezorging. Graag tot volgende keer!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pizza’s van Nello zijn heerlijk! Zoals je ze in Italië eet! Beste van Woerden..

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, kweker warm, genieten!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten (een pizza en pasta) smaakte erg goed, maar de temperatuur was helaas lauw dus we hebben het thuis nog even in de oven gezet. Dat zou niet nodig moeten zijn.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, alleen was de pizza niet meer warm genoeg. Zelf even in de oven gedaan en hij was heerlijk. Goede kwaliteit en smaak. Het was buiten erg koud dus het is vergeven dat hij was afgekoeld.

Reactie van Nello's PizzaArt:Onze excuses nog voor de koudere pizzas, maar fijn dat ze uiteindelijk goed bevielen

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top pizza’s

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb nu al meerdere keren pizza’s besteld en het was iedere keer perfect! Heerlijke pizza’s en snelle bezorging.

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit plus service!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en heel lekkere pizza!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, heerlijke pizza’s

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer nette service! Heerlijk gegeten!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super smakelijk, super vriendelijk, super snel.

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza’s!!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goed en lekker!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van Italië in Woerden! Héérlijke pizza's.

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ga zo door!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Heerlijke pizza!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

100% goed. Alleen bezorgen aan het begin van Kamerik zou wel moeten kunnen, het is niet ver, maar fietsen is ook goed hoor

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke smaakvolle pizza! Keurig op tijd bezorgd! Voor herhaling vatbaar;dat zekers!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza is heerlijk. Bezorging snel. Wat bevreemd is dat voor betalen per ideal 0.25 cent gerekend wordt. Zet dit gewoon in de pizzaprijs of in de bezorgingskosten, niet pas bij betaling aan factuur toevoegen

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat nu ook een kleiner formaat pizza een optie is.

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekend!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere pizza's, altijd een feest als ik niet hoef te koken en we hier bestellen

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en supersnel gebracht!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond 4 pizza’s besteld. Bezorging was na ruim een uur. Dit viel me tegen. De pizza’s zelf waren smakeloos en slap. Kortom niet lekker. De ene pizza was karig belegd, de andere te vol waardoor deze lastig te eten was. Voor ons is dit niet voor herhaling vatbaar.

Reactie van Nello's PizzaArt:lieve dame, het spijt me heel erg voor wat er met je is gebeurd. een telefoontje was genoeg en we zouden verholpen hebben. bijna geen producten komen zo slecht uit als u ze heeft beschreven. geef ons nog een kans om het te repareren. uiteraard zal het allemaal gratis zijn.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza! Net wat anders gemaakt dan bij de meeste pizzeria's in Woerden. Interessante ingrediënten en vriendelijke mensen.

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s gegeten en de bezorging was precies op tijd

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Come sempre le pizze erano perfette e giusto in tempo!

Reactie van Nello's PizzaArt:grazie mille!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ERG lekker

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk volgens mijn 5 jarig nichtje

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel en heerlijk eten!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza, in 45min bezorgd (precies op de verwachte bezorgtijd!). Nello's maakt de beste pizza van Woerden en omstreken :)

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet de kwaliteit die ik gewend was De shoarma was erg weinig en veel te weinig Saus de pizza spinazie was slap en weinig honing zeker te kort feta erg weinig Dus prijs kwaliteit was niet goed

Reactie van Nello's PizzaArt:geachte heer / mevrouw, het spijt me oprecht voor wat er is gebeurd. zoals alle klanten weten dat als er problemen zijn met de producten die u onmiddellijk moet bellen en melden, zullen andere producten bij u worden afgeleverd. Het spijt me dat ik je uitnodig om terug te komen en te specificeren wie je bent, we zullen de producten maken .. heel erg bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Melanzane was heerlijk maar Pizza Nello’s was een natte, sompige bende en nog lauw/koud ook. Om 18.30 zou het klaar staan. Was 5 minuten eerder en bestelling was al klaar. Bij thuiskomst (5 minuten) was de melanzane nog loei heet maar de pizza zwom weg en was koud. Jammer!

Reactie van Nello's PizzaArt:geachte heer / mevrouw, het spijt me oprecht voor wat er is gebeurd. zoals alle klanten weten dat als er problemen zijn met de producten die u onmiddellijk moet bellen en melden, zullen andere producten bij u worden afgeleverd. Het spijt me dat ik je uitnodig om terug te komen en te specificeren wie je bent, we zullen de producten maken .. heel erg bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het online bestelproces ging soepel. We werden op de hoogte gehouden over de bezorging. De pizza's werden 5 minuten na de afgesproken tijd bezorgd. De pizza's waren nog goed warm en smaakten heerlijk, zoals we pizza in Italië eten. We gaan dus zeker nog een keer bestellen bij Nello's!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt! Erg fijn om te horen.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede bezorging op afstand en 1 van de lekkerste pizza’s! Echt een aanrader.

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld en altijd super tevreden. Deze keer heel snel bezorgd (10 min) maar wel ten koste van de kwaliteit. Zompige bodems en pizzabeleg verschoven naar de zijkant vd doos.

Reactie van Nello's PizzaArt:geachte heer / mevrouw, het spijt me oprecht voor wat er is gebeurd. zoals alle klanten weten dat als er problemen zijn met de producten die u onmiddellijk moet bellen en melden, zullen andere producten bij u worden afgeleverd. Het spijt me dat ik je uitnodig om terug te komen en te specificeren wie je bent, we zullen de producten maken .. heel erg bedankt

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte pizza, goed en veel belegd

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goede pizza, kwaliteit op Italiaans niveau

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Dunne krokante bodem. Levering op tijd en echt warm met als verrassing kleine tiramisu en brood met kruidenboter

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk, goede bodem en lekkere toppen. En zeer snel

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s

Reactie van Nello's PizzaArt:heel erg bedankt

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's met echte Italiaanse producten. Ga zo door!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom erg lekker, maar wat het stukje ei deed op de 4 Stagioni is mij een raadsel 😉

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren 2 pizzas besteld. Een van deze pizzas was op de zijkant vervoerd ofzo, want alle vulling was naar de zijkant van de pizza verschoven. De bodem was misschien daardoor ook helemaal zompig. Ook hadden we bij de bestelling aangegeven de pizza zonder ei te willen, die zat er gewoon nog op. Opstartproblemen?

Reactie van Nello's PizzaArt:Geachte heer, bedankt voor uw recensie, voor mij is het erg handig. de bezorger die haar de pizza's gaf, was net ontslagen omdat hij op dezelfde dag andere fouten maakte. alleen om te ontdekken dat hij werkte voor een andere pizzeria in Woerden. Ik maak pizza's goed, het probleem is dat ik ze aan derden moet toevertrouwen en deze mensen gedragen zich niet altijd even goed. Het spijt me echt wat er is gebeurd. als ze terugkomt, krijgt ze uiteraard gratis pizza's. bedankt voor je review

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere pizza's gegeten en echt leuk dat ze er altijd gratis broodjes bij doen.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld om om 18:10 op te halen, was pas klaar om 18:55. 3 kwartier voor de deur staan wachten 👎🏻

Reactie van Nello's PizzaArt: Geachte heer, het spijt me echt dat u al die tijd wacht, waarschijnlijk is uw bestelling verloren gegaan. we voldoen onze klanten meestal in maximaal 20 minuten wachten. om u een goede dag te wensen, nodig ik u uit om terug te komen om deze fout te herstellen. een geschenk wacht op haar. bedankt voor je review

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, lekker, warm, niet duur, perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord: Top!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit en service.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, helaas geen ham bij pizza funghi. Ik heb daar speciaal voor gebeld. Men zij dat ik dit bij opmerkingen kon aangeven. Verder voor herhaling vatbaar.

Reactie van Nello's PizzaArt: Geachte heer, bedankt voor uw review, de volgende keer ontvangt u een extra product om mijn fout te corrigeren. Mijn excuses en bedankt dat u onze klant bent.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was bijna koud bij afgifte. In plaats van de Cola, kreeg ik 2 andere blikjes. De bezorger was al weg en dit was niet meer te corrigeren.

Reactie van Nello's PizzaArt:Geachte heer, alleen vandaag heb ik deze recensie kunnen lezen, sorry voor de bestede tijd. als je me de kans geeft, wil ik deze fout herstellen door haar het drankje aan te bieden en haar korting op de pizza te geven. bedankt voor je review

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer netjes op tijd bezorgd en erg lekker!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en aubergine gerecht. Echt authentiek Italiaans; een aanrader!

Reactie van Nello's PizzaArt:Heel erg bedankt