Reviews from Nello's PizzaArt Woerden

Recent reviews

5.0
Sannie
Yesterday

Heerlijke smaken! Nello’s pizza was deze keer een beetje aan de zachte kant in het midden daarom geen 5 sterren

Max van de dood
21 May 2022

Zeer goed alles

WILLEM
21 May 2022
Mark
19 May 2022
Anne
9 May 2022

Wat een heerlijke authentieke pizza’s!! Bezorging was stipt op tijd dus gewoon top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave
8 May 2022
adnane
3 May 2022

iets anders gekregen dan wat ik besteld had. Geen smaak en zag er armzalig uit.

Reaction from Nello's PizzaArt

Beste klant als u uw eigen telefoonnummer had achtergelaten hadden we contact met u opgenomen over wat er mis was gegaan met de bestelling want we willen natuurlijk geen ontevreden klanten. u had een risotto a la pescatora besteld en wij u een risotto bezorgd voor eem eventuele volgende keer kunt u ook meteen terug bellen naar de zaak dan hadden wij het kunnen oplossen

Marco
1 May 2022

Heerlijke pizza’s! En snel bezorgd! Volgende keer bestellen wij zeker weer hier!!

Ad
29 April 2022
Karin
28 April 2022
Fokke van der Bij
28 April 2022

Precies op tijd geleverd en de pizza’s waren fantastisch. Complimenten

Ruben
27 April 2022

Lekkere pizza’s. De site om de bestellingen te plaatsen werkt bij mij niet goed voor het bezorgen, alleen voor het afhalen. Daarom een punt minder

Simone
25 April 2022
Ton
25 April 2022
Gidk
23 April 2022

Echt een lekkere pizza. Visite ook tevreden. Goed deeg!

Arie
21 April 2022

Pizza zat weinig smaak aan en was te snel kou. Jammer

Karin
13 April 2022

Heerlijke pizza weer en super snel bezorgd! Dankjewel Nello en team !

Robin
12 April 2022

Dit zijn echt lekkere pizza’s. Snel bezorgd en goede communicatie. Echt even genieten.

Michiel
10 April 2022

Beter wordt t niet. Deze man maakt van een pizza een delicatesse!!

Vera
7 April 2022

Pizza stellen nooit teleur. Snelle bezorging en pizza nog lekker warm, vriendelijke bezorger.

Sander
4 April 2022

Heerlijk speciaal deeg, lekkere pizza's!

Annemieke
30 March 2022

De pizza was rijkelijk belegd. Iets meer lucht in de korst was nog lekkerder geweest. Bezorger keurige man!

Jacqueline Hagen
27 March 2022
Jacqueline Hagen
25 March 2022

Hoewel de pizza er smakelijk uitzag, bleek deze toch koud te zijn. Daardoor minder smaakvol. Jammer.

HS
24 March 2022

Heerlijke pizza! Zaten gratis broodjes met kruidenboter bij de bestelling. Bezorging zou sneller kunnen, duurde ruim 45 min.

Alicia
22 March 2022

Bestel hier regelmatig. Altijd smaakvol en fijne bezorging!

Iris
19 March 2022

Pizza's werden bezorgd op de afgesproken tijd en waren heerlijk!! :-)

WILLEM
14 March 2022
K
13 March 2022
Mathilde
12 March 2022

Erg lekkere pizza’s, soms zijn pizza’s te zout. Deze niet.

de Vos
10 March 2022

Fijn dat de bezorging sneller was dan verwacht!

Jacq
5 March 2022

Altijd zo lekker. De pizza’s zijn top. Maar ook de risotto is om te smullen.

Karin
5 March 2022

Weer een heerlijke pizza van Nello !

Nino
3 March 2022

Top kwaliteit en zeer vlotte bezorging.

WILLEM
27 February 2022
Jeroen
26 February 2022

Zoals altijd top!

Julia
25 February 2022

we will be back soon!

Joke Breedijk
25 February 2022

Pizza’s allebei perfect. Tiramisu smaak en textuur flauw/slap

J. Breedijk
20 February 2022

Temperatuur bij aflevering was prima. De smaak heerlijk.

Gi
19 February 2022
Marco
14 February 2022
Pattin
13 February 2022

Uitstekend gegeten!

Hans Teegelbeckers
12 February 2022

De pizza's en Tiramisu waren voortreffelijk, echter eea was een beetje door elkaar gehusseld tijdens het vervoer. Deed niets af aan de smaak, maar komt voor de visite een beetje rommelig over. Lijkt me een verbeterpunt.

Jeroen Ravestein
10 February 2022

Wederom lekkere pizza's, goede ingrediëntencombinaties en warm. We zijn eigenlijk nooit teleurgesteld in Nello.

Saar
6 February 2022
Karin
6 February 2022

Heerlijke pizza was weer top ! En altijd snel gebracht.

WILLEM
5 February 2022
cherillo
30 January 2022
Sharissa
30 January 2022
Willem
30 January 2022

6 stelle ...Che ce altro da dire!!! 20 minuti in anticipo......

Mo
26 January 2022
L
25 January 2022

4* Pizza Hawaii: voortreffelijk!👍👍

Arjan
23 January 2022
Daniëlle
21 January 2022

Het was heerlijk!

Annet
16 January 2022
Willem
15 January 2022
Gert
15 January 2022
Martha de Jong
13 January 2022

Snelle levering en heerlijke pizza’s en Top!

Willem
9 January 2022
Sandrine
8 January 2022

Heerlijke pizza’s! Helaas zat er op de pizza Sorentina parmaham maar dit zou een vegetarische pizza moeten zijn? Klopt niet met wat er op de site staat

Sjoerd
4 January 2022

Risotto was erg zout. Pizza Hawaii was prima.

An
2 January 2021

Heerlijke pizza Capri op, perfecte dunne bodem, goede smaak en warm en snel bezorgd, top!

Daniëlle
1 January 2021

Heerlijke pizza, aardige bezorger!

Lars
30 December 2021

Was weer super lekker

M.
22 December 2021

Heerlijke pizza Vriendelijk personeel Uitstekende service Dessert was zeer goed

Jacqueline Dros
18 December 2021
Willem
13 December 2021
Klarenbeek
12 December 2021

Het was weer erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
10 December 2021

Op tijd, goed warm en lekker

Willem
5 December 2021
Willem
28 November 2021

Anche se non vengano consegnate... Sempre le piu buone che abbia mai mangiato da queste parti.

William korrel
27 November 2021

Bezorging was 45 minuten te laat. Dat is echt veel te lang. De pizza's waren ook niet erg warm meer. Wel weer super van smaak en kwaliteit

Kaat
25 November 2021

Heerlijke pizza zoals altijd en snel bezorgd.

Jacq
22 November 2021

Altijd genieten met de pizza’s en lekkere pasta’s van Nellos. Super lekker.

Lars
21 November 2021

Weer heerlijk gegeten

Webbink
7 November 2021

Tijd geselecteerd om bestelling op te halen. In bevestigingsmail was dat 10 minuten later. Toen we op dat moment kwamen moesten de pizza's nog gemaakt worden, dus nog weer wachten. Kreeg wel een drankje ter compensatie.

Willem
7 November 2021
John
6 November 2021
Rutterkamp
31 October 2021
JB
31 October 2021

Heerlijke pizza’s! De pizza’s zien er alleen niet zo uit als op de foto’s die je op Google tegen komt. Bezorging was goed op tijd.

Lianne
31 October 2021

Heerlijke verse pizza's, rijkelijk belegd met een lekkere bodem. Had de bestelling van 13 stuks in de middag al geplaatst. De pizza's werden mooi op tijd geleverd. Het was wel even puzzelen welke pizza welke was, omdat er geen naam op de doos stond.

Karin
29 October 2021
Smit
29 October 2021

Heerlijke pizza's, vers en van goede kwaliteit.

Daniëlle
24 October 2021

Heerlijke pizza, alleen iets te zwart op sommige punten. Lekkere tiramisu.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
24 October 2021

Heerlijke pizza's en er was iets fout gegaan met de bestelling. We wilde graag 1 pizza zonder ui, maar dit was helaas over het hoofd gezien en de pizza's waren al onderweg. We kregen heel netjes een belletje wat we graag wilde en voordat we nog maar aan de andere pizza's konden beginnen, was de nieuwe pizza zonder ui ook al weer aangekomen. Goed opgelost en een top service!

Woerdy
21 October 2021

Prima pizza’s, lekker bodem. Ze hadden iets warmer gekund. Maar verder wel een aanrader!

Steef
18 October 2021

Wij kozen voor de Nello’s pizza. Op zich smaakvol maar deze keer was de bodem best wel zompig. Er zat weinig worst op en dan vinden wij €14 (excl bezorgkosten) toch echt wel aan de hoge kant. Ingrediënten smaakten wel echt lekker vers en onze pizza werd razendsnel - na een kwartier bezorgd (zo snel mogelijk en zou na half uurtje bezorgd worden). Op zich lekker snel maar bezorg liever rond de gecommuniceerde tijd. We kwamen net aan toen de bezorger voor de deur stond, we hadden geen vijf min later moeten zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

Beste klant, bedankt voor je reactie. Gezien het feit dat de Nello pizza een pizza is met n boven veel ingredieti zoals: buffelmozzarella, verse tomaten, eekhoorntjesbrood, worst en aubergine parmigiana, die echt veel tijd nodig hebben om ze te bereiden, De producten zijn eerste keuze en zijn erg duur beste klant, de pizza Nello Het zou ongeveer 16 euro moeten kosten, maar ik houd nog steeds de prijs Laag. Het spijt me voor de worst De volgende keer zal ik een extra check-in doen om er zeker van te zijn dat alle producten er zijn. Ik kan niet garanderen dat op zo'n complexe pizza knapperig kan zijn omdat in producten effectief zoveel

Den elzen
17 October 2021

Pizza was zeer smakelijk maar koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

Geachte heer Ik soy dat uw pizza koud was, ik kan u garanderen dat als het uit de oven komt en rond de 350/400 graden. Ik kan me niet voorstellen dat 600 meter verderop, hermetisch afgesloten deze pizza koud had kunnen aankomen. Ss ik droeg het te voet en zonder een thermische zak misschien koelde het niet eens af. Ik wens u een goede dag.

Marco Di Marzio
10 October 2021

Top pizzeria! Heerlijk eten en super vriendelijk.

Joost
3 October 2021
Jeroen Keukelaar
3 October 2021

Prima pizza’s en netjes op het gewenste tijdstip bezorgd

Marco
30 September 2021

Heerlijke pizza en pasta geleverd. Duurt wel even totdat het geleverd is.

Mar
29 September 2021

Altijd toppizza's, deze keer canneloni geprobeerd maar dat was toch niet helemaal je van het. Koud en ondefinieerbare. Voortaan maar weer die geweldige pizza's.

Jillis
25 September 2021
Kj
12 September 2021

De lekkerste pizza’s komen bij Nello vandaan ! Snel bezorgd ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

❤️Grazie

Marco
12 September 2021

Zat een stuk grijs plastic in de pizza bodem. Verder was het wel lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

Geachte heer Marco, het spijt me dat het misschien iets in de bloem was. 🤷‍♂️ Je hebt al mijn Solidariteit En beschikbaarheid. Verontschuldigen. We bellen je snel.

Thijs
11 September 2021
Reaction from Nello's PizzaArt

❤️ Grazie

Monique
26 August 2021

Ik bestel soms een extra pizza om uit te proberen en meteen als lunch voor de volgende dag! Heerlijke pizza's.

Reaction from Nello's PizzaArt

❤️ Grazie!

Pattin
19 August 2021

Uitstekende service en lekker gegeten!

Reaction from Nello's PizzaArt

❤️ Grazie!

Willem
17 August 2021
Reaction from Nello's PizzaArt

❤️ Grazie!

Willem
5 August 2021
Reaction from Nello's PizzaArt

❤️ Grazie!

Monique
31 July 2021

Jullie pizza's zijn altijd een succes. Helaas is het bij 1 pizza misgegaan met de topping. Geen gorgonzola en rode peper maar in plaats daarvan mozzarella en basilicum. Jammer, volgende keer gaat het vast weer goed. Het was te veel gedoe om daarover te bellen voor jullie in de spits.

Reaction from Nello's PizzaArt

❤️ Grazie!

Harry
28 July 2021

Heerlijke pizza's...

Reaction from Nello's PizzaArt

❤️ Grazie!

Joost
25 July 2021

Snelle en nette bezorging. Eén pizza (quattro staggioni) niet echt mooi in vier parten/seizoenen opgemaakt. Verder wel zeer smakelijk!

Reaction from Nello's PizzaArt

❤️ Grazie!

willem
22 July 2021
Reaction from Nello's PizzaArt

Grazie mille🙏

Karin
18 July 2021

Top pizza’s! Echt heerlijk dank je wel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank 🙏

Willem
18 July 2021
Reaction from Nello's PizzaArt

Grazie mille 🙏

Van de Ven
17 July 2021

Heerlijke pizza’s!

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank 🙏

Olga
11 July 2021

Snel bezorgd, heerlijke pizza's. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

Grazie mille Hartelijk dank 🙏

Willem
11 July 2021

Super!!!

Samira
7 July 2021

Ik had voor de eerste keer besteld en vond het lekker en het werd snel bezorgd. Ga er zeker weer een keer bestellen 👌

Willem
3 July 2021

Perfetto

Stephanie
25 June 2021

Goede pizza's. Goed gevuld, veel ingrediënten en smaakte weer fantastisch!

Marco
24 June 2021
Tibor
23 June 2021

10 pizza's, right on time, all great

Monique
21 June 2021

Altijd lekkere pizza's, vriendelijk personeel en snelle bezorging.

Lenneke van Leeuwen
16 June 2021

Heerlijk. Lekkerste eten ooit aldus mijn zoon van 5

San
13 June 2021

heerlijke pizza's met echte Italiaanse smaak. Dit keer besteld voor verjaardag van onze zoon. Zeer attent dat er gebeld werd om te vragen of alles naar wens was!

Tilly
12 June 2021

Heerlijke verse pizza. Ook leuke verrassing: broodje met kruidenboter vooraf. Was zelfs eerder dan verwachte bezorgtijd! Voor herhaling vatbaar.

Lars
12 June 2021

Toppers! Was weer erg lekker

Real pizza lover
9 June 2021

Was kennelijk een drukke avond. Anders altijd goed, nu half uur later dan doorgegeven en helaas koud. Gelukkig hadden we de oven nog ;-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem
7 June 2021

Sta volta andata male. Ordinato a 17:30 poi arrivato l'email col indicazione 18:30. Alla fine arrivate alle ore 18:50. Sarebbe meglio che fai sapere prima che arriva in ritardo.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
5 June 2021

Heerlijk, niks aan toe te voegen

Wouter
2 June 2021

Lekkere pizzas en super snel bezorgd!

Willem
30 May 2021
Willem
23 May 2021
Liesbeth
18 May 2021

Lekkere pizza’s en echt handig dat je telkens een status update van de voortgang van de bezorging krijgt.

Willem
16 May 2021
Mark
13 May 2021

Simpel de lekkerste pizza’s van Woerden

Anoniem
12 May 2021

Heerlijke Pizza Funghi en Risotto

Jaap
10 May 2021

Heerlijke pizza's, en ook nog warm ondanks het koude weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van de Ven
10 May 2021

Pizza was zoals altijd verrukkelijk!! Helaas was de tiramisu te vloeibaar en de koek te hard.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harry
8 May 2021

Heerlijke pizza's... De beste in Woerden en omstreken...

Mariska
8 May 2021

de lekkerste pizza's, bestel hier echt te vaak haha.

Armand
3 May 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Elijah B
1 May 2021

Heerlijke pizza’s, goed belegd en genoeg keuze. Bezorgtijd klopt niet altijd met wat wordt aangegeven, maar de melding dat ze onderweg zijn is fijn!

Willem
29 April 2021
Woerdy46
21 April 2021

Lekkere hawai pizza

Esther
20 April 2021
Anoek
18 April 2021

Heerlijke pizza’s en snel en warm bezorgd! Grazie!

Willem
17 April 2021
Wico
17 April 2021

De pizza's smaakte prima, alleen jammer dat de bodem zo slap en dun is dat je de pizza niet zo uit de hand kan eten. Als dat verbetert zijn ze 5 sterren waard.

Cherillo
17 April 2021

Alle 4 de pizza's waren te hard gebakken en hadden teveel zwarte stukken. Dat waren we niet gewend. We vonden het genant tegenover onze gasten.

Daniëlle
11 April 2021

Bezorging op tijd en vriendelijk. Smaak zoals altijd heerlijk, alleen was een deel van de korst zwart en ook een deel van de bodem van 1 van de pizza’s.

Nathalie
10 April 2021

De bodem was lekker, evenals het beleg. Helaas wel heel karig belegd, op de ene pizza bijvoorbeeld helemaal geen gorgonzola, op de andere 2 toefjes. Bezorgtijd is per 10 minuten te kiezen, maar vervolgens kwamen ze 20 minuten later, dan zou ik de keuzetijd niet per 10 minuten aanbieden (tip)

Willem
10 April 2021
M.
9 April 2021

Margarita was perfect maar de andere pizza met salami was de korst rondom zwart. Dat was jammer want dat moesten we eraf halen.

Jsc
9 April 2021

Lekkere pizza’s! Jammer dat de basilicum op 1 pizza ontbrak.

Simon
4 April 2021

Heerlijke pizza's, snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Verkleij
4 April 2021
Griffioen GJ
4 April 2021

Heerlijke pizza’s en keurig op tijd👍

Youri
4 April 2021

Erg vriendelijk personeel, en de pizza's waren enorm goed

Renate
3 April 2021

Was weer zoals altijd heerlijke pizza

Anoniem
3 April 2021

Pizza’s & tiramisu perfect!

Myra
2 April 2021

All was really good.

Esther
31 March 2021

Top!

Femke
30 March 2021

Uitstekende pizza. Zoals je ze kent van 'op vakantie'

MC
29 March 2021

Op tijd, heerlijke pizza's en cannoli

Fleur
23 March 2021

Heerlijke knapperige bodem. Verhouding beleg goed. Handig dat de pizza voorgesneden is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem
22 March 2021
Lizanne
21 March 2021

Heerlijke pizza's!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simon
18 March 2021
Lex
14 March 2021

Snelle levering, goede temperatuur en absoluut goede pizza's. We hadden een speciale allergie en daar werd ter controle voor teruggebeld, dus topservice. Eigenlijk gek dat mensen nog bij NY pizza of Dominos bestellen...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lex
13 March 2021

Nello’s Pizza’s zijn top. Met iefde gemaakt door een Italiaan die weet wat hij maakt

Armand
13 March 2021

Wederom uitstekende bezorging en kwaliteit!

Zoë
12 March 2021

Heerlijke pizza’s! Ook op precies het aangegeven tijdstip bezorgd, echt super.

W van Vliet
12 March 2021

Come sempre.. Una pizza come si deve fare

Monique
10 March 2021

Heerlijke pizza's. Lekker deeg en goed belegd. Snel bezorgd ook.

Esmee
10 March 2021

De bestelling werd netjes geleverd op de door ons geselecteerde tijdstip. De pizza en pasta smaakten erg goed en waren nog heet. Een aanrader dus!

Simon
22 February 2021

Elke bestelling zijn we onder de indruk van de heerlijk pizza's! Goede producten en perfect gebakken, absolute aanrader

M H
21 February 2021

Heerlijk eten !!

Armand
19 February 2021

Snel geleverd! En uiteraard heerlijk gegeten!

Marco Groen
18 February 2021
Olivier Huizer
17 February 2021

Ja, deze mensen kunnen koken. Bezorging ook niks mis mee, ik ben heel enthousiast!

E van Kooten
17 February 2021

Prijswaliteit qua smaak en hoeveelheid was weer uitstekend. Bezorging vriendelijk maar deze keer heeft de rit lijkt het wat langer geduurd waardoor de bestelling helaas min of meer koud was. Nogmaals aan de smaak niets aan te merken, blijft een aanrader!

Amber
15 February 2021

1,5 uur op pizza moeten wachten. Pizza was papperig en door de bezorging zaten alle ingrediënten op 1 helft en in de doos. Niet lekker. Tiramisu was wel heel lekker. Als het te druk is kunnen ze beter geen bestellingen meer aannemen. Vorige keer was veel beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

Beste klant Het spijt me voor u en voor alle klanten die deze week lang hebben gewacht, helaas hebben de sneeuw en het ijs veel overlast voor mij veroorzaakt, u hebt jongens en ook klanten. de jongens lopen het risico uitglijden en om deze reden dat ze zijn gegaan heel langzaam in leveringen, als gevolg van de lockdown alle klanten bestellen op dezelfde tijdstippen en ik kan alleen sluiten de pizzeria om 7:30 het spijt me dat je een pizza met het product allemaal aan de ene kant en het is om deze reden dat ik u uitnodigen om terug te bellen voor een gratis vegetarische pizza. Sorry

Annet
15 February 2021

Heerlijk gesmuld van deze super pizza's. Bestelling kwam door de drukte iets later dan verwacht, maar hier werd netjes over gebeld. Absolute aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Burggraaff
14 February 2021

Jammer dat de gevraagde extra ingrediënten er niet op zaten. Voor de rest, TOP!

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Maria
11 February 2021

Echt zoals in Italië, geweldige smaak én kwaliteit! Als je pizza wilt eten, doe het dan goed🍕

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Arie
9 February 2021

Heerlijke pizza met een goede krokante bodem. Op tijd en netjes geleverd.

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Erik
6 February 2021

Pizza’s zijn prima. Vooral de keuze om halve/ hele pizza’s te bestellen en daarbij volwaardige pizza’s te krijgen, is een extra ster waardig. Je kunt in slots van een kwartier bestellen. Wij bestelden onze pizza’s om 18.00 uur. Deze arriveerden om 17.45 uur en dan ook niet helemaal warm meer. Jammer want de smaak was verder goed.

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank en sorry

Bernard
5 February 2021
Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

J de Geus
4 February 2021

Pizza’s waren erg lekker van smaak, helaas waren ze lauw bij bezorging. Kreeg om 18.24 een mail dat ze onderweg waren maar ze werden pas om 18.47 afgeleverd. Toen de pizza’s nog maar in de oven opgewarmd.

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank en sorry

Simon
1 February 2021
Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Marc
31 January 2021

Top pizza. Krokante en dunne bodem en fantastische smaak. Alsof je in italie bent.

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

saskia
31 January 2021

De smaak van de pizza's was fantastisch de ingrediënten ook maar alles was koud, niet afgekoeld maar koud. dat is enorm zonde van zulk lekker eten. ook was het eten een half uur later als beloofd dus wij hebben het idee dat het eten al lang klaar is geweest en dat het niet direct gebracht is. echt enorm zonde. gr saskia

Reaction from Nello's PizzaArt

Ik smeek uw gratie voor de disage

Selman Ercan
29 January 2021

Op tijd klaar en weer erg lekker.

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Cathy Houdijk
28 January 2021
Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Anoniem
28 January 2021

Een heerlijke echte Italiaanse pizza met goede smaak en voortreffelijke dunne bodem 👍😋😋

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Jeroen Koenraad
27 January 2021

Mooie pizza’s en superlekker. Echte aanrader en ook nog eens netjes op de afgesproken tijd klaar. Top!

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Dar
27 January 2021

Heerlijk met goede kwaliteit ingrediënten!

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Willem
24 January 2021
Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Yvonne Velkov
23 January 2021

Weer heerlijk gegeten! Super smaakvolle pizza’s! Wordt ook altijd netjes op tijd bezorgd!

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Susanna
23 January 2021

Heerlijke pizza's met dun krokant bodem en de "cannolo" was ook een lekkere afsluiting

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

O Huizer
17 January 2021

Ben erg blij met de kwaliteit van de pizza’s en pasta’s. De pizza gekookte ham, veel beter wordt het niet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Vanessa
16 January 2021

Dit was onze eerste keer bij Nello en we gaan hier zeker vaker bestellen! Lekkere pizza’s, snel én op tijd bezorgd, goede kruidenboter bij de broodjes..., wij hebben heerlijk gegeten! Grazie, Nello’s Pizza Art!

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Lex Albers
16 January 2021

Wat aan de late kant, maar wel erg lekker.

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Cathy Houdijk
15 January 2021
Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Puck
14 January 2021

We probeerden 2 pizza’s. Beide waren lekker. Goed belegd.

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Cherillo
11 January 2021

Prima aflevering en precies op tijd. Pizza's smaakten erg lekker. Dun en krokant zoals we ze uit Napoli kennen.

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Menno van Gijssel
10 January 2021

Heerlijke pizza’s...!!!

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk dank

Amelie
6 January 2021

Hele lekkere pizza’s en zeer fijne service

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Arne
3 January 2020

Pizza had weinig smaak. Hij was flauw en weinig vulling. Calzone was lauw en vulling viel tegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

Hartelijk bedankt voor uw feedback. Ik merk dat u erg veel van de italiaanse keuken afweet. Wij gaan er op letten.

J.s.
3 January 2020

Prima calzone, snelle bezorging. Graag tot volgende keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

DJ
3 January 2020

De Pizza’s van Nello zijn heerlijk! Zoals je ze in Italië eet! Beste van Woerden..

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Henk
2 January 2020
Ton
1 January 2020

Heerlijke pizza’s, kweker warm, genieten!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Femke
31 December 2020

Eten (een pizza en pasta) smaakte erg goed, maar de temperatuur was helaas lauw dus we hebben het thuis nog even in de oven gezet. Dat zou niet nodig moeten zijn.

Jaap Dijkstra
27 December 2020

Op tijd bezorgd, alleen was de pizza niet meer warm genoeg. Zelf even in de oven gedaan en hij was heerlijk. Goede kwaliteit en smaak. Het was buiten erg koud dus het is vergeven dat hij was afgekoeld.

Reaction from Nello's PizzaArt

Onze excuses nog voor de koudere pizzas, maar fijn dat ze uiteindelijk goed bevielen

Lotte
23 December 2020

Top pizza’s

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Iris
22 December 2020

Heb nu al meerdere keren pizza’s besteld en het was iedere keer perfect! Heerlijke pizza’s en snelle bezorging.

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Kooyman
21 December 2020

Top kwaliteit plus service!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Elmar
20 December 2020

Super service en heel lekkere pizza!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Ton
20 December 2020

Prima, heerlijke pizza’s

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Pattin
19 December 2020

Zeer nette service! Heerlijk gegeten!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Lex
16 December 2020

Super smakelijk, super vriendelijk, super snel.

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Thea
11 December 2020

Super pizza’s!!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Moniek
5 December 2020

Ontzettend goed en lekker!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Alma
27 November 2020

De smaak van Italië in Woerden! Héérlijke pizza's.

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Leen
27 November 2020

Heerlijk gegeten. Ga zo door!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

M. Gerritsen
25 November 2020

Prima service. Heerlijke pizza!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Johan
23 November 2020

Heerlijke pizza's

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Olivier Huizer
22 November 2020

100% goed. Alleen bezorgen aan het begin van Kamerik zou wel moeten kunnen, het is niet ver, maar fietsen is ook goed hoor

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Han
21 November 2020
Velkov
21 November 2020

Wat een heerlijke smaakvolle pizza! Keurig op tijd bezorgd! Voor herhaling vatbaar;dat zekers!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Khrangbin
21 November 2020
Rene
18 November 2020

Pizza is heerlijk. Bezorging snel. Wat bevreemd is dat voor betalen per ideal 0.25 cent gerekend wordt. Zet dit gewoon in de pizzaprijs of in de bezorgingskosten, niet pas bij betaling aan factuur toevoegen

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Anoniem
18 November 2020

Super dat nu ook een kleiner formaat pizza een optie is.

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Sander
13 November 2020
Pattin
13 November 2020

Wederom uitstekend!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Monique
11 November 2020

Ontzettend lekkere pizza's, altijd een feest als ik niet hoef te koken en we hier bestellen

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Monique
11 November 2020

Heerlijke pizza's en supersnel gebracht!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Esther
10 November 2020

Vanavond 4 pizza’s besteld. Bezorging was na ruim een uur. Dit viel me tegen. De pizza’s zelf waren smakeloos en slap. Kortom niet lekker. De ene pizza was karig belegd, de andere te vol waardoor deze lastig te eten was. Voor ons is dit niet voor herhaling vatbaar.

Reaction from Nello's PizzaArt

lieve dame, het spijt me heel erg voor wat er met je is gebeurd. een telefoontje was genoeg en we zouden verholpen hebben. bijna geen producten komen zo slecht uit als u ze heeft beschreven. geef ons nog een kans om het te repareren. uiteraard zal het allemaal gratis zijn.

Pattin
8 November 2020

Uitstekende kwaliteit!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Stephanie
6 November 2020

Lekkere pizza! Net wat anders gemaakt dan bij de meeste pizzeria's in Woerden. Interessante ingrediënten en vriendelijke mensen.

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Iris
3 November 2020

Heerlijke pizza’s gegeten en de bezorging was precies op tijd

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Willem
1 November 2020

Come sempre le pizze erano perfette e giusto in tempo!

Reaction from Nello's PizzaArt

grazie mille!

Rien
31 October 2020

ERG lekker

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Bas
30 October 2020

Verrukkelijk volgens mijn 5 jarig nichtje

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Fenna
29 October 2020

Veel en heerlijk eten!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Elmar
28 October 2020

Fantastische pizza, in 45min bezorgd (precies op de verwachte bezorgtijd!). Nello's maakt de beste pizza van Woerden en omstreken :)

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

G verkleij
26 October 2020

Het was niet de kwaliteit die ik gewend was De shoarma was erg weinig en veel te weinig Saus de pizza spinazie was slap en weinig honing zeker te kort feta erg weinig Dus prijs kwaliteit was niet goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

geachte heer / mevrouw, het spijt me oprecht voor wat er is gebeurd. zoals alle klanten weten dat als er problemen zijn met de producten die u onmiddellijk moet bellen en melden, zullen andere producten bij u worden afgeleverd. Het spijt me dat ik je uitnodig om terug te komen en te specificeren wie je bent, we zullen de producten maken .. heel erg bedankt

Eme Tillema
26 October 2020

Melanzane was heerlijk maar Pizza Nello’s was een natte, sompige bende en nog lauw/koud ook. Om 18.30 zou het klaar staan. Was 5 minuten eerder en bestelling was al klaar. Bij thuiskomst (5 minuten) was de melanzane nog loei heet maar de pizza zwom weg en was koud. Jammer!

Reaction from Nello's PizzaArt

geachte heer / mevrouw, het spijt me oprecht voor wat er is gebeurd. zoals alle klanten weten dat als er problemen zijn met de producten die u onmiddellijk moet bellen en melden, zullen andere producten bij u worden afgeleverd. Het spijt me dat ik je uitnodig om terug te komen en te specificeren wie je bent, we zullen de producten maken .. heel erg bedankt

Lien
25 October 2020

Het online bestelproces ging soepel. We werden op de hoogte gehouden over de bezorging. De pizza's werden 5 minuten na de afgesproken tijd bezorgd. De pizza's waren nog goed warm en smaakten heerlijk, zoals we pizza in Italië eten. We gaan dus zeker nog een keer bestellen bij Nello's!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt! Erg fijn om te horen.

Daniëlle
23 October 2020

Snelle bezorging, goede bezorging op afstand en 1 van de lekkerste pizza’s! Echt een aanrader.

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Anoniem
23 October 2020

Vaker besteld en altijd super tevreden. Deze keer heel snel bezorgd (10 min) maar wel ten koste van de kwaliteit. Zompige bodems en pizzabeleg verschoven naar de zijkant vd doos.

Reaction from Nello's PizzaArt

geachte heer / mevrouw, het spijt me oprecht voor wat er is gebeurd. zoals alle klanten weten dat als er problemen zijn met de producten die u onmiddellijk moet bellen en melden, zullen andere producten bij u worden afgeleverd. Het spijt me dat ik je uitnodig om terug te komen en te specificeren wie je bent, we zullen de producten maken .. heel erg bedankt

Ewald
22 October 2020

Perfecte pizza, goed en veel belegd

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Marije
20 October 2020

Echt goede pizza, kwaliteit op Italiaans niveau

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt!

Johanna B
9 October 2020

Heerlijke pizza's. Dunne krokante bodem. Levering op tijd en echt warm met als verrassing kleine tiramisu en brood met kruidenboter

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt

Rene
8 October 2020

Zeer smakelijk, goede bodem en lekkere toppen. En zeer snel

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt

Anoniem
30 September 2020

Heerlijke pizza’s

Reaction from Nello's PizzaArt

heel erg bedankt

Chris van Leeuwen
10 September 2020

Gewoon super

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt

Willem
5 September 2020

Heerlijke pizza's met echte Italiaanse producten. Ga zo door!

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt

Linda
30 August 2020

wederom erg lekker, maar wat het stukje ei deed op de 4 Stagioni is mij een raadsel 😉

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt

Floris
29 August 2020

Gisteren 2 pizzas besteld. Een van deze pizzas was op de zijkant vervoerd ofzo, want alle vulling was naar de zijkant van de pizza verschoven. De bodem was misschien daardoor ook helemaal zompig. Ook hadden we bij de bestelling aangegeven de pizza zonder ei te willen, die zat er gewoon nog op. Opstartproblemen?

Reaction from Nello's PizzaArt

Geachte heer, bedankt voor uw recensie, voor mij is het erg handig. de bezorger die haar de pizza's gaf, was net ontslagen omdat hij op dezelfde dag andere fouten maakte. alleen om te ontdekken dat hij werkte voor een andere pizzeria in Woerden. Ik maak pizza's goed, het probleem is dat ik ze aan derden moet toevertrouwen en deze mensen gedragen zich niet altijd even goed. Het spijt me echt wat er is gebeurd. als ze terugkomt, krijgt ze uiteraard gratis pizza's. bedankt voor je review

Jeroen Koenraad
28 August 2020

Heerlijk

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt

Katja
27 August 2020

Heel lekkere pizza's gegeten en echt leuk dat ze er altijd gratis broodjes bij doen.

BB
24 August 2020

Online besteld om om 18:10 op te halen, was pas klaar om 18:55. 3 kwartier voor de deur staan wachten 👎🏻

Reaction from Nello's PizzaArt

Geachte heer, het spijt me echt dat u al die tijd wacht, waarschijnlijk is uw bestelling verloren gegaan. we voldoen onze klanten meestal in maximaal 20 minuten wachten. om u een goede dag te wensen, nodig ik u uit om terug te komen om deze fout te herstellen. een geschenk wacht op haar. bedankt voor je review

Anoniem
24 August 2020
Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt

Mo
23 August 2020
Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt

Verkleij
21 August 2020
Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt

Gisele
10 August 2020

Op tijd, lekker, warm, niet duur, perfect!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elma
9 August 2020

In één woord: Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nello's PizzaArt

Heel erg bedankt

Wilco
8 August 2020

Snelle bezorging, goede kwaliteit en service.

Bertie
8 August 2020

Heerlijke pizza's, helaas geen ham bij pizza funghi. Ik heb daar speciaal voor gebeld. Men zij dat ik dit bij opmerkingen kon aangeven. Verder voor herhaling vatbaar.

Reaction from Nello's PizzaArt

Geachte heer, bedankt voor uw review, de volgende keer ontvangt u een extra product om mijn fout te corrigeren. Mijn excuses en bedankt dat u onze klant bent.

EJ
5 August 2020

Pizza was bijna koud bij afgifte. In plaats van de Cola, kreeg ik 2 andere blikjes. De bezorger was al weg en dit was niet meer te corrigeren.